Κόσκινα

Κόσκινα

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πώς το αλεύρι είναι αφράτο μόνο όταν κοσκινίζεται. Και τα σκευάσματα όμως που μας δίνει είναι αφράτα και λαχταριστά, μόνο όταν το αλεύρι έχει κοσκινιστεί σωστά από πριν.

Όλοι οι ζαχαροπλάστες το ξέρουν αυτό και δεν δύναται να φτιάξουν την οποιαδήποτε ζύμη, χωρίς πρώτα να έχουν κοσκινίσει το αλεύρι. Σε αυτή τη διαδικασία βοηθάει να έχετε ένα κοσκινο lacor ή και περισσότερα, για να μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα. Από τη Frigo Hellas, στις καλύτερες τιμές.

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.