Η Εταιρεία μας

Η εμπορική εταιρεία, "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος", κινείται, με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού, εδώ και δέκαεφτά χρόνια. Ιδρύθηκε το 2001, με εμπνευστή και ιδρυτή, τον ίδιο τον Κο Μπουγιουκλή Νικόλαο, ο οποίος είχε ήδη στο ενεργητικό του μια πείρα, πάνω στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, από το 1994.

Εδρεύει από την ημέρα της απαρχής της, στη Δυτική Θεσσαλονίκη και από την πρώτη στιγμή, διατηρεί τον εμπορικό της χαρακτήρα. Οι άνετες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις μας, μας επιτρέπουν να έχουμε διαθέσιμο αρκετό εμπόρευμα, έτσι ώστε, να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες ανά πάσα ώρα και στιγμή, και μάλιστα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε τους επαγγελματίες που ασχολούνται με κάποιον από τους τομείς της HO.RE.CA., με οποιοδήποτε μηχάνημα τους είναι απαραίτητο, για την ομαλή και εύκολη διεξαγωγή της εργασίας τους. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους κατασκευαστές παγκοσμίως, μας δίνει τη σιγουριά της αποτελεσματικής πώλησης και του ικανοποιημένου πελάτη. Ούτως ή άλλως, στοχεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Η εκτεταμένη εμπορική μας ενασχόληση, δεν περιορίζεται στα σύνορα του Ελλαδικού χώρου. Από το 2004 ξεκίνησε η ευρύτερη εξαγωγική δραστηριότητα, κυρίως στις χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ωκεανίας. Σε αυτό βοήθησε πολύ, η κατάλληλη εισαγωγή και προώθησή μας στο διαδίκτυο, με τη μορφή e-shop.

Το σύγχρονο και λειτουργικό μας e-shop, είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα πανελληνίως, ανάμεσα στα υπόλοιπα της ίδιας κατηγορίας. Υποβοηθείται από ανθρώπους, που επαγρυπνούν, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στον όγκο των παραγγελιών. Επίσης, έχει μια ηχηρή παρουσία, στις διεθνείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το άρτια εκπαιδευμένο και επαρκώς καταρτισμένο, υπαλληλικό μας προσωπικό, είναι σε θέση, να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Διαθέτουμε συνειδητοποιημένους επαγγελματίες τεχνικούς, που μπορούν να βοηθήσουν τους καταναλωτές, να τους συμβουλεύσουν και να τους κατατοπίσουν πλήρως, προκειμένου να κάνουν χρήση των προϊόντων μας, όσο καλύτερα γίνεται.

Τέλος δεν θα ήταν δυνατόν να μην αναφέρουμε ότι, η "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος", είναι μέλος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΣΥΝ.Ε.Ψ. – ΣΥΝ.ΠΕ. (Συνεταιρισμός Εμπόρων Ψύξεως). Επίσης, είναι πιστοποιημένο μέλος, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A., προτέρημα το οποίο, αφενός δεν το διαθέτουν πολλές εταιρείες, και αφετέρου, μας δίνει αυτομάτως το σήμα της απόλυτης αξιοπιστίας και της αδιαμφισβήτητης ποιότητας. Στη "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος", θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Με μια περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.frigohellas.gr, θα αντιληφθείτε αμέσως, ότι μπορούμε να εξοπλίσουμε την επιχείρησή σας, γρήγορα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στοιχεία επιχείρησης:

Επωνυμία: Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος

Α.Φ.Μ: 061062821

ΔΟΥ:ΙΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Τέρμα Πολυτεχνείου & Σπύρου Λούη

Πόλη: Κορδελιό - Θεσσαλονίκη

ΤΚ: 56334

Τηλέφωνο : 231 231 1800 ,  2310-776305

FAX: 2310-778483

Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η  : 58380804000