Άμεσα Διαθέσιμο

NCH DC Drain Thick (ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ) Συμπυκνωμένο Υγρό για Καθαρισμό Σωλήνων - Καθαρίζει Σωλήνες & Αποχετεύσεις (1lt)

Κωδ. Προϊόντος:
551030/36
Σε απόθεμα 3 τεμ
Τιμη Web:
28,00 €
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
+ -

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Καταχωρήστε την παραγγελία σας μέσα στις επόμενες ώρες και ...

Δείτε Λεπτομέρειες
Ωρες
Λεπτα
Δευ/Λεπτα
NCH DC Drain Thick (ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ) Συμπυκνωμένο Υγρό για Καθαρισμό Σωλήνων - Καθαρίζει Σωλήνες & Αποχετεύσεις (1lt)

Συμπυκνωμένο παχύρευστο αποφρακτικό αποχετεύσεων. Παχύρευστο και βαρύ, έτσι ώστε να πηγαίνει απευθείας στο μπλοκάρισμα. Διεισδύει σε βάθος. Χωρίς οξύ. Παχύρευστο για μέγιστο χρόνο επαφής. Χωρίς αναθυμιάσεις. Εύκολο στη χρήση. Ασφαλές. 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Το DC Drain Thick είναι ειδικά σχεδιασμένο για το καθαρισμό και την αποκατάσταση της λειτουργίας των αποχετεύσεων σε όλες τις τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων και του πατώματος και της τουαλέτας. 

ΟΔΗΓΙΕΣ:  1) Για εντελώς σταματημένες αποχετεύσεις: Αφαιρέστε τυχόν λιμνάζοντα νερά, ρίξτε DC Drain Thick στον αγωγό, αφήστε το να σταθεί για 10 λεπτά. 2) Για αποχετεύσεις με αργή λειτουργία: Ρίξτε DC Drain Thick μέσα στην αποχέτευση, μετά μην χρησιμοποιήσετε την αποχέτευση για 5 λεπτά. 3) Για τουαλέτες: Ρίξτε ¾ του καπακίου DC Drain Thick  μέσα στη λεκάνη, αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά πρίν το ξέπλυμα.  

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΣΗ
Το μπλοκάρισμα είναι βαθιά μέσα στην αποχέτευση και το αποφρακτικό δεν μπορεί να φτάσει ως εκεί. Το DC Drain Thick είναι βαρύ και αρκετά παχύρευστο για να διεισδύει βαθιά μέσα στις αποχετεύσεις χωρίς να διαχέεται και να χάνει την αποτελεσματικότητα του. 
Μερικά αποφρακτικά μπορεί να δημιουργήσουν ζημιά στα υδραυλικά.  Το DC Drain Thick είναι ακίνδυνο για κάθε είδους σωλήνωση, ελαστικό και σεπτική δεξαμενή, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες. 
Δυσάρεστες οσμές που εκπέμπονται από τα μπλοκαρίσματα των αποχετεύσεων  Το DC Drain Thick βοηθά στη μείωση των δυσοσμιών, βελτιώνει την ατμόσφαιρα γύρω από τις αποχετεύσεις. 
Διάφορες ουσίες που πρέπει αν καθαρστούν από την αποχέτευση  Το DC Drain Thick διαλύει τα λίπη, τα λάδια, τα γράσα και άλλες οργανικές ύλες.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εμφάνιση: Διαφανές κόκκινο υγρό 
Ειδικό βάρος: 1.36
Διαλυτικότητα:  Πλήρως αναμίξιμο 
pH: >13

 

 

Παρόμοια προϊόντα
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα