Κατόπιν παραγγελίας

Victorinox 5.8406.16 (16cm) Κουρμπαριστό Μαχαίρι Ξεκοκαλίσματος με Κίτρινη Λαβή SWIBO - Μήκος Λάμας: 16cm

Κωδ. Προϊόντος:
782495
Τιμη Web:
28,00 €
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
+ -
Victorinox 5.8406.16 (16cm) Κουρμπαριστό Μαχαίρι Ξεκοκαλίσματος με Κίτρινη Λαβή SWIBO - Μήκος Λάμας: 16cm

Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος 5.8406.16 της σειράς "Swibo" της Victorinox, με κίτρινη, πλαστική λαβή και κυρτή, εύκαμπτη λεπίδα μήκους 16 cm.

Η κλασσική γραμμή των παραδοσιακών αυτών μαχαιριών είναι αξεπέραστη.

Το συγκεκριμένο μαχαίρι ανήκει στη σειρά "Swibo". Το έντονο κίτρινο χρώμα της σειράς αυτής εξασφαλίζει ότι τα μαχαίρια σας είναι εύκολο να εντοπιστούν, ακόμη και σε ένα πολυάσχολο εργασιακό περιβάλλον. Η λαβή, η οποία προεξέχει περισσότερο από τη λεπίδα, παρέχει επιπλέον ασφάλεια.

Τα προϊόντα VICTORINOX είναι πρακτικά, έχουν διάρκεια και λειτουργική αισθητική. Κυρίως όμως, κατακτούν την καρδιά μας, καθώς πάντα μας δίνουν περισσότερα απ΄ό,τι περιμένουμε από αυτά.

Το μαχαίρι της κουζίνας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και απαραίτητα εργαλεία για τον μάγειρα και την μαγείρισσα. Οι καλύτεροι επαγγελματίες σεφ επιλέγουν πολύ προσεκτικά τα μαχαίρια τους και τα προσέχουν σαν θησαυρό!

Τα μαχαίρια VICTORINOX συγκεντρώνουν την εμπειρία και τεχνογνωσία 125 ετών στην κατασκευή, τρόχισμα και φινίρισμα μαχαιριών και κουβαλάνε την παράδοση και την σφραγίδα ποιότητας VICTORINOX. Η επιστημονική σύνθεση λειτουργικότητας, εργονομίας και χειρισμού με την τελειότητα στην κάθε λεπτομέρεια των μαχαιριών, χαρακτηρίζει όλα τα μαχαίρια VICTORINOX, από τα οικιακά έως τα επαγγελματικά. Είναι το απαραίτητο εργαλείο για την κουζίνα σας, που δεν θα θελήσετε να αποχωριστείτε ποτέ!

Παρόμοια προϊόντα
Νεο
Victorinox 5.8407.16 (16cm) (ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ) Μαχαίρι Ξεκοκαλίσματος με Κίτρινη Λαβή SWIBO - Μήκος Λάμας: 16cm