Άμεσα Διαθέσιμο

WEGA Urban EVD/2 Gray H368 Αυτόματη Δοσομετρική Μηχανή Espresso ( Groups: 2 ) (Υποστηρίζεται από εξουσιοδοτημένο Service)

Κωδ. Προϊόντος:
749031
Σε απόθεμα 6 τεμ
Δωρεαν Μεταφορικα
Τιμη Web:
8.719,00 €
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
+ -
WEGA Urban EVD/2 Gray H368 Αυτόματη Δοσομετρική Μηχανή Espresso ( Groups: 2 ) (Υποστηρίζεται από εξουσιοδοτημένο Service)

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ WEGA Urban EVD/3. Το προιόν Urban EVD/2 είναι με 2 groups.

Τεχνολογία πολλαπλών boiler. 5" διαδραστική, capacitive οθόνη αφής καλυμμένη με ανθεκτικόν tempered γυαλί. «Μobile-like» interface για διευκόλυνση των barista. Εύκολες και απλές οδηγίες χρήσης στην οθόνη ποι παρέχουν βήμα προς βήμα υποστήριξη στον barista. Γρήγορο upload φωτογραφιών και γραφικών στην οθόνη της μηχανής. Οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα με τις ανάγκες της επιχείρησης ή του barista σε λιγα μόνο δευτερόλεπτα. Μετρητής παραγωγής της μηχανής σε δόσεις καφέ. Ψηλά group για σερβίρισμα του καφέ σε «πακέτο» ή σε κανονικό  φλιτζάνι με την χρήση των ενσωματωμένων συρόμενων σχαρών. Απόσταση του εκροέα από την σχάρα 122mm ή 82mm. Νέο πόμολο ατμού στροφής 90º για γρήγορο και εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο του ατμού. Λειτούργια στεγνού ατμού για τέλειο αφρόγαλα. Λειτουργία ενίσχυσης του κεντρικού μπόιλερ για ακόμη καλύτερη απόδοση σε ώρες αιχμής. Δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi για απομακρυσμένα έλεγχο όλων των λειτουργιών και των ρυθμίσεων της μηχανής (απομακρυσμένη ενεργοποίηση απενεργοποίσηση, έλεγχος κατάστασης της μηχανής κτλ). Ακριβής παρακολούθησης θερμοκρασίας των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για ακριβή σε πραγματικό χρόνο διάγνωση. Μηχανισμός ελέγχου θερμοκρασίας ενισχυμένος με υψηλής ανάλυσης PWM για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας. Ξεχωριστό υδραυλικό κύκλωμα που διατηρεί σταθερή πίεση κατα την εκχύληση. Τρία προγράμματα λειτουργίας : Κλασική λειτουργία, αυτόματη SLS ή λειτουργία ECO εξοικονόμησης ενέργειας με ένδειξη σε Watt της ενέργειας που εξοικονομήθηκε.

Διαστάσεις: 800x600x590Ymm
Τάση: 230 - 400 Volt
Ισχύς: 4000 Watt
Groups: 2
Χωρητικότητα boiler ζεστού νερού / ατμού:  13 Lit
Βραστήρας: 2 x 1,2 Lit
Βάρος: 105 kg
Παρόμοια προϊόντα
Δείτε τους Όρους Χρήσης & την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων