Κόσκινα

Κόσκινα

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πώς το αλεύρι είναι αφράτο μόνο όταν κοσκινίζεται. Και τα σκευάσματα όμως που μας δίνει είναι αφράτα και λαχταριστά, μόνο όταν το αλεύρι έχει κοσκινιστεί σωστά από πριν.

Όλοι οι ζαχαροπλάστες το ξέρουν αυτό και δεν δύναται να φτιάξουν την οποιαδήποτε ζύμη, χωρίς πρώτα να έχουν κοσκινίσει το αλεύρι. Σε αυτή τη διαδικασία βοηθάει να έχετε ένα κοσκινο lacor ή και περισσότερα, για να μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα. Από τη Frigo Hellas, στις καλύτερες τιμές.

Αγορά κατά

17 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
Νεο
PADERNO 12605-40 (Ø40x8cm) Κόσκινο Ζαχαροπλαστικής - Τρύπες ανά cm2 : 20 (CN)
Νεο
PADERNO 42607-05 (Ø12cm) Ανοξείδωτο Κόσκινο για Αλεύρι (CN)
Νεο
PADERNO 42614-21 (30cm) Βούρτσα για αλεύρι (DE)
PADERNO Κατόπιν παραγγελίας
sku: 778415
31,00 €
Νεο
PADERNO 47614-25 (Ø2,5x7cm) (ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ) Κόσκινο για Ζάχαρη Άχνη (CN)
Νεο
PADERNO 47615-25 (Ø2,5x7cm) (ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ) Κόσκινο για Αλεύρι (CN)
ανά σελίδα