Ξεκοκκαλίσματος

Ξεκοκκαλίσματος

Το ξεκοκκάλισμα ή αλλιώς φιλετάρισμα, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στις επαγγελματικές κουζίνες. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες, δεν αγοράζουν κατευθείαν φιλέτα, για οικονομία. Αυτό όμως προϋποθέτει μετέπειτα να ξεκοκκαλίσουν τα κρέατα.

Για να γίνει σωστά και εύκολα, καθώς είναι αρκετά δύσκολο και απαιτεί ακρίβεια, χρειάζεται να διαθέτουν τα κατάλληλα επαγγελματικά μαχαίρια, ειδικά για ξεκοκκάλισμα. Η Frigo Hellas, διαθέτει αρκετά από αυτά, για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας, σωστά και χωρίς να ταλαιπωρείστε.

Αγορά κατά

1 είδος

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Νεο
Victorinox 5.8409.16 (16cm) (ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ) Στενό Μαχαίρι Ξεκοκαλίσματος με Κίτρινη Λαβή SWIBO - Μήκος Λάμας: 16cm
ανά σελίδα